Beoordelingen

Wij zetten ons dagelijks in met de Velotel glimlach om onze gasten een geweldig verblijf te bezorgen. Lees hieronder wat gasten reeds vonden van een verblijf bij ons. 

Warm ontvangst

"Ze hebben hier oog voor detail en luisteren doen ze zeker als feedback wordt gegeven. Ik kom hier meer dan 10 jaar twee keer per jaar en ik zie elke keer verbeteringen op alle vlakken, ze zijn op alle mensen voorbereid flexibel en behulpzaam"

Seaside39217635066 , 13-06-2023

Uitstekend

"Proper en goed ingerichte kamers uitstekend bed vriendelijk personeel receptie waar je altijd terecht kan restaurant was heerlijk en zeer lekker iedereen was er vriendelijk gaan er zeker nog terug uitstekende ligging ook voor eindeloze fietstochten in 1 woord uitstekend"

Jo , 19-09-2022

Super vriendelijk en behulpzaam personeel

"Super ligging, vanuit het hotel kan je mooie route’s maken, wat wij dan ook gedaan hebben. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij waren er nu met een bevriend koppel, en ze zijn ook vol lof over het hotel en personeel, het is echt een aanrader. En het zal zeker door ons aanbevolen worden."

Dana , 03-09-2022

Fantastisch verblijf gehad

"Fantastisch verblijf gehad met partner en kind. Hotel dichtbij centrum Brugge, perfect om vanuit het hotel Brugge te verkennen met de fiets. Ontbijt en diner meer dan voldoende. Service heerlijk. Ieder personeelsleden gastvriendelijk. Kamers netjes gepoetst en voldeed aan alle verwachtingen. We komen terug!"

Harmonie , 04-08-2022