Bezienswaardigheden

Nog meer informatie om zoveel mogelijk uit jullie verblijf te halen? Klik dan zeker op deze link voor de beste informatie omtrent alle bezienswaardigheden en evenementen in en rond Brugge.  

Wintergloed

Een winters festijn vol unieke ervaringen: een lichtbelevingswandeling, een uniek schaatsdecor op het Minnewater, een gezellige winterbar, twee kerstmarkten, winkelplezier tijdens de vele shoppingdagen en een heerlijk slenterparcours doorheen de historische binnenstad, vol sfeerverlichting en kerstdecoratie. Boek nu snel je overnachting bij ons en geniet van winters Brugge op zijn mooist! Beleef Wintergloed dagelijks van 25 november 2022 t.e.m. 8 januari 2023. 

MEER INFORMATIE

Brouwerij 'De Halve Maan'

'De Halve Maan' is een authentieke huisbrouwerij in het centrum van Brugge. Dit is een familiebedrijf met een traditie van zes generaties brouwers sinds 1856. Zij brouwen het Brugse stadsbier, de Brugse zot: een pittig biertje van hoge gisting op basis van mout, hop en speciale gist. In 2016 werd een unieke ondergrondse bierpijplijn van 3 km aangelegd die de brouwerij met de bottelarij buiten het centrum verbindt. Dagelijks worden er rondleidingen in verschillende talen georganiseerd waarna je een Brugse Zot blond aangeboden krijgt. Probeer zeker ook de Straffe Hendrik of de Brugse witte! 

MEER INFORMATIE