Restaurant O'Velo

Zin in een ontbijt, lunch, snelle hap, een verse huisgemaakte pannenkoek of een heerlijk diner? Bij ons kan je de volledige dag genieten van de specialiteiten van de chef! 

Ontbijt

Geniet van een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet in ons gezellig restaurant met zonnig terras. 
Lactose-intolerant of wens je graag een glutenvrij ontbijt? Ook hiervoor hebben wij mogelijkheden.
Het ontbijt is elke dag mogelijk tussen 07u en 10u30.

Prijzen: hotelgasten €17 p.p. (5 t.e.m. 11 jaar: halve prijs) & niet-hotelgasten €18 p.p. (5 t.e.m. 11 jaar: halve prijs)

Lunch

Kom genieten van onze daglunch! Voor 21€ heeft u een dagverse lunch met soep, hoofdgerecht en koffie of thee. Reservatie is verplicht, bel op 050 25 25 25 of mail naar info@hotelvelotel.com.

LUNCHMENU 20/03/2023 - 26/03/2023 LUNCHMENU 27/03/2023 - 02/04/2023

A LA CARTE MENU

 

Pasen

Genieten van een gezellig etentje met Pasen? Boek dan nu snel je tafeltje bij ons. Geniet van onze Paasmenu van 7 tot 10 april. 

Reserveer nu je tafeltje via info@hotelvelotel.com of via 050/25.25.25

PAASMENU

 

Tearoom

Onze tearoom is ook elke dag geopend van 14u00 tot 17u00. In de winter gezellig samenzitten aan ons haardvuur, in de zomer genieten van het zonnetje op ons zonneterras!

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende dranken en versnaperingen. Kom dus zeker eens langs om onze welbefaamde pannenkoeken of verwenkoffie O'Vélo te proeven!  

TEAROOMKAART

Diner

Kom samen genieten van een gezellig avondje in ons restaurant O’ Vélo! Wij werken vooral met streek- en seizoensproducten, alles is vers en dat proef je! Er staan heel wat klassieke gerechten op de menukaart, maar ook eigen creaties. Je kan genieten van een diner met een combinatie van vele uitstekende wijnen in ons aanbod. 

Hieronder onze a la carte menu alsook onze 3 gangen menu's aan 39€ per persoon inclusief huiswaters O'Vélo.

Reservatie verplicht.

A LA CARTE MENU 3-GANGEN DAGMENU ROOMSERVICE

Bar

Onze bar is dagelijks geopend tot 23u00. Bij ons vind je een ruim assortiment aan frisdranken, warme dranken, wijnen alsook een verscheidenheid aan Belgische biertjes. Als KWAREMONT KOERSE KAFFEE vind je bij ons natuurlijk ook Kwaremont van 't vat! Kom jij hem ook eens proeven? 

Brunch

Samen met elkaar, familie of vrienden genieten van een uitgebreide brunch? Reservatie is verplicht, bel op 050 25 25 25 of mail naar info@hotelvelotel.com

ZONDAGSE BRUNCH SENIORENBRUNCH