Geniet van een heerlijk verblijf in Brugge tijdens een fietsvakantie

Fietsvakantie België

Een fietsvakantie in België door de omgeving van Brugge is een fantastische manier om de regio te verkennen en te genieten van de natuur en bezienswaardigheden. Een mooie fietsroute begint bij Brugge en voert door charmante stadjes en dorpen, uitgestrekte bossen en weilanden, en enkele van de mooiste kastelen en landhuizen van België. De route is over het algemeen vlak en goed bewegwijzerd, en geschikt voor fietsers van alle niveaus.

Lees verder en ontdek de voordelen van een fietsvakantie in België of boek gelijk een kamer.

Boek kamer

Hotel tijdens fietsvakantie België

Hotel tijdens fietsvakantie België

Tijdens deze fietsroute raden we aan om te verblijven bij Velotel Hotel in Brugge. Dit comfortabele en gastvrije hotel biedt prachtige uitzichten op de groene omgeving en heeft moderne kamers voorzien van alle faciliteiten. Het hotel beschikt ook over een eigen restaurant waar u kunt genieten van heerlijke Belgische gerechten en wijnen.

Bekijk kamers Bekijk restaurant

Fietsroute Brugge

Fietsroute Brugge

Brugge is een van de hoogtepunten van deze fietsroute. Deze historische stad staat bekend om zijn middeleeuwse architectuur, grachten en bruggen en is een van de mooiste steden van Europa. Enkele hoogtepunten zijn het beroemde Belfort, de Onze-Lieve-Vrouwekerk met Madonna van Michelangelo en het Begijnhof, een rustige oase van groen en stilte in het hart van de stad. Brugge is ook beroemd om zijn chocolade, dus zorg ervoor dat u enkele van de beste chocolatiers bezoekt en geniet van hun heerlijke creaties.

Ontdek bezienswaardigheden

Omgeving Brugge - fietsbiertje aan de bar

Ontdek omgeving Brugge

Als u meer tijd hebt om de omgeving van Brugge te verkennen, kunt u ook per fiets een bezoek brengen aan de Belgische kust met zijn prachtige stranden en badplaatsen. De stad Gent, met zijn indrukwekkende middeleeuwse kathedraal en charmante grachten, ligt op slechts een uur rijden van Brugge. En voor degenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, is een bezoek aan de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog in de buurt van Ieper een onvergetelijke ervaring. Kortom, genoeg reden om spoedig een heerlijk verblijf in hét fietshotel Velotel in Brugge te reserveren.

Boek een kamer

Lees wat onze gasten zeggen