Fietsverhuur

Uiteraard kan u bij ons fietsen reserveren om uw verblijf in Brugge nog aangenamer te maken. Hieronder kan u de verschillende fietsen vinden. Reservatie is verplicht, wees er tijdig bij.

Als u een fiets huurt bij Hotel Velotel, dan krijgt u de verzekering en bijstand tijdens uw huurperiode automatisch bij! 

Wenst u graag een fiets te reserveren, contacteer ons dan zeker. 

 

 

Stadsfietsen

Stadsfietsen van Frappé kan u huren voor €8 voor 6 uur of €15 voor de volledige dag. 

Voor een halve dag zijn twee tijdssloten mogelijk, nl. 09u00 tot 15u00 OF 16u00 tot 22u00. 

Tenway & Touring E-Bike

Met onze tenway fietsen kan u een maximum afstand afleggen van 30 à 40km. Ze zijn eenvoudig te bedienen, hebben een ingebouwde accu met veilgheidsslot en automatische led-verlichting bij schemer en donker. Ideaal voor de korte tot middellange ritten! De prijs is €25 voor een volledige dag. 

Met deze touring fietsen kan u een maximum afstand afleggen van 70km. Ze zijn eenvoudig te bedienen, hebben een ingebouwde accu met veiligheidsslot en automatische led-verlichting bij schemer en donker. Ideaal voor lange ritten! De prijs is €35 voor een volledige dag. 

Kinderfiets

Onze kinderfietsen hebben 24-inch banden, LED verlichting en een V-rem en terugtraprem. De prijs is €8 voor een halve dag en €15 voor een volledige dag.