Nieuwe website live

 

De tijd staat niet stil, daarom werd het ook eens tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. We hebben hier veel tijd ingestoken, en wij kunnen dus met trots meedelen dat hij online staat! We hebben zowel veranderingen uitgevoerd aan het uiterlijk, alsook aan de functionaliteiten. Via deze blogpost willen we jullie graag een kijkje geven in onze nieuwe website. 

 

Hotel Velotel Brugge 

Hotel Velotel Brugge is hét 4***-fietshotel van Brugge. De laatste jaren zijn we enorm gegroeid, dus we vonden het tijd om de website eens grondig te vernieuwen. We willen de mensen graag warm maken voor een bezoek aan ons mooie hotel, daarom moest de website beter, sneller en moderner. We hebben mooie en realistische nieuwe foto's laten maken van ons gerenoveerde hotel, om jullie de mogelijkheid te geven om reeds een voorproefje te zien van wat we jullie aan te bieden hebben. 

Bekijk wat we te bieden hebben 

Hotel Velotel Brugge beschikt over 115 gerenoveerde kamer, een gezellig en gastronomisch restaurant alsook over twee meetingruimtes. Via dit stukje van onze website kan je hieromtrent alle informatie terugvinden. Bekijk al onze kamertypes en welke faciliteiten zij te bieden hebben. Neem een kijkje in onze menu of reserveer je tafel. Eerder geïnteresseerd in de mogelijkheden omtrent meetings en evenementen, ook hier vind je alle informatie over! 

 

Nieuwigheden 

Bezienswaardigheden 

Wat inspiratie nodig voor jouw bezoek aan Brugge? We hebben een volledig tabblad gewijt aan tips en tricks voor jouw bezoek! Deze kan je gemakkelijk terugvinden in de onderverdeling 'activiteiten', 'musea' en 'bezienswaardigheden'. Je kan ook telkens zien waar deze zich bevinden op de kaart, waardoor je dus jouw bezoek perfect kan plannen. Regelmatig zullen wij hier nieuwe zaken of evenementen aan toevoegen. 

Wij staan klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken 

Om uw verblijf extra speciaal te maken, kan u kiezen voor één van onze arrangementen. Liever een dineertje, wat langer slapen of mag het wat luxueuzer? Wij hebben voor elk wat wils. Daarnaast is het natuurlijk, als hét fietshotel, ook mogelijk om fietsen bij ons te huren om de (ruime) omgeving te verkennen. Bekijk al onze fietsen en kies welke het meest geschikt is voor jullie. Daarna nog even ontspannen in de sauna of de fitness? Ook dit is mogelijk bij ons! 

FAQ 

Je wil graag een verblijf bij ons reserveren, maar je hebt toch nog enkele vragen? We've got you covered. We hebben een selectie gemaakt van de meest gestelde vragen en deze kan je terugvinden in de FAQ (frequently asked questions). Is toch nog niet alles duidelijk of heb je toch nog vragen? Stuur ons zeker een mailtje via het contactformulier en we antwoorden zo snel mogelijk op al jullie verdere vragen. 

De mening van eerdere gasten 

Ons volledig Velotel team zet zich dag en nacht in met de Velotel glimlach om jullie een geweldig verblijf te bezorgen! Wij worden dan ook heel gelukkig om al jullie goede ervaringen te lezen. Hebben jullie genoten van jullie verblijf? Twijfel dan zeker niet om een mooie review achter te laten om andere gasten ook te overtuigen om naar ons te komen. Op onze website kan je vanaf nu een greep lezen van alle mooie reviews die we al hebben ontvangen. 

 

Zoals jullie dus kunnen lezen, is er heel wat veranderd aan onze website. We zijn hier heel trots op! Wat vinden jullie ervan?