Terugblik 2022

31-12-2022

2022, het jaar van de vrjiheid. Vanaf 2020 bestond ons leven uit mondmaskers, afstand houden, covid-safe tickets en lockdowns. Ook in de eerste maanden van dit jaar moesten we ons nog allemaal samen aan de regels houden om het virus de baas te kunnen. 

We hebben, achter de mondmaskers, toch onze Velotel Smile opgezet om jullie een geweldig verblijf te bezorgen. Gelukkig waren alle regels er slechts voor de eerste paar maanden van 2022 en hebben we toch onze vrijheid herwonnen! 

Het afgelopen jaar hebben we ons 365 dagen ingezet om het beste van onszelf te geven en met deze nieuwsbrief willen we jullie graag een kijkje geven in ons 2022. 

 

Gelukkige gasten


Onze gasten gelukkig maken, daar zetten wij ons dagelijks voor in! Daarom vinden we het ook altijd heel erg leuk dat we positieve feedback krijgen na elk verblijf. Afgelopen jaar hebben we dit kaartje mogen ontvangen van Rick & Mirjam uit Nederlands. Hier warmt ons hart van op! 

Wil jij ons ook iets moois vertellen? Dan mag je ook altijd een positieve beoordeling achterlaten op Tripadvisor, om iedereen te overtuigen om ons eens een bezoekje te brengen. 

 

Wielerploegen


Ook dit jaar hebben we weer enkele professionele wielerploegen mogen ontvangen. Steeds vaker vinden zij de weg naar hét fietshotel van Brugge. 

Maar ook in 2022 hebben enkele kleinere wielerploegjes (niet-professioneel) een bezoekje gebracht aan Hotel Vetotel! WTC Pellenberg uit Lubbeek en KWTC De Trappers uit Wevelgem, het was een plezier om jullie te mogen ontvangen. Ook een fietsliefhebber of ken je fietsliefhebbers? Dan mag jij ze ook altijd de weg wijzen naar ons! 

Onze General Manager Annemie Allossery is omtrent het bezoek van de vele ploegen zelfs op Radio 2 geweest! Wil je dit fragment (her)beluisteren? Klik dan op deze link. 

 

Hoog bezoek 


Ook dit jaar hebben we weer enkele bekende mensen op bezoek gehad in Hotel Velotel Brugge. De productiehuis Geronimo heeft tijdens de opnames van de serie 'Onder Vuur' enkele nachten bij ons in het hotel geslapen. 

We hebben in 2022 onder andere bezoek gehad van Ann Tuts (FC De Kampioenen), Nora Gharib (Blind Gesprongen), Thomas Van Hemeledonck (journalist/nieuwsanker), Bart Appeltans (Blind Gekocht), Hugo Broos (gewezen Belgisch voetballer/bondscoach Zuid-Afrika). 

 

Hospitality Awards


Deze avond was de perfecte afsluiter van een mooi 2022, de kers op de taart. Eind november sleepten we, samen met het volledige team, enkele mooie prijzen in de wacht. Dé beloning voor iedereen voor al het harde werk wat we samen, dag in en dag uit, verrichten! We wonnen zowel de awards voor tweede klantvriendelijkste privéhotel van België alsook de prijs van beste personeelsteam. 


Wat kijken we met veel plezier terug op een mooie 2022! Het volledige Velotel team wenst jullie allemaal een gezond en gelukkig 2023, omringt met de mensen die je liefhebt. 

Dat we in het nieuwe jaar allemaal nog veel mogen genieten van de mooie dingen in het leven, samen met elkaar. 

Wil je ons (nog) eens een bezoekje brengen volgend jaar? Twijfel dan zeker niet en reserveer nu alvast je verblijf! 

Verder lezen

Restaurant O'Vélo

27-05-2023

Meer lezen